Ultra El firar 30 år som företag!

I år firar Ultra El 30 år!

 

 

Sedan 1988 har Ultra El arbetat för både stora och små företag och privatpersoner för att ge dem ett professionellt verktyg i framställandet av lösningar inom elinstallationer. Företaget startade som ett handelsbolag och verkade i sina första lokaler i Bromma, för att sedan ha flyttat till Sundbyberg och till där vi sitter idag – Traneberg/Bromma. Det dröjde inte länge innan vi kände medvind i företaget. Ultra El växte, vi har hanterat både små och stora projekt och idag är vi 11 anställda. 

 

Vi står under ständig utveckling och håller oss uppdaterade för att fortsätta vara en betydande aktör inom el-branchen. Det är mycket som tagit tekniken framåt. Vi ser fram emot de kommande åren där vi hoppas på lika goda relationer och nära samarbete med er som kunder som vi haft de senaste trettio åren, och vi är nyfikna på nya projekt och nya kunder som vi har framför oss. 

 

Vårt största mål är att fortsätta leda Ultra El i samma anda med så många nöjda kunder som vi haft under alla dessa år. Vi är enormt tacksamma för våra kunder och är mycket stolta över företagets bedrift och sammanhållningen vi har på företaget. 

 

 

  2 comments for “Ultra El firar 30 år som företag!

 1. Liliane Repa
  16 september, 2018 at 16:06

  Kan bara säga lovord om ert företag. Ni är de ända som får arbeta med elen i vårt hus
  sedan många år tillbaks.
  Lycka till med de kommande 30 åren 🙂

  • ultrael
   12 december, 2018 at 18:16

   Tack, det värmer att höra. Kul att du väljer oss 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.