Nominerade till Årets Hantverkare 2020 – rösta på oss!

Ultra El har blivit nominerade till Årets Hantverkare 2020 inom yrkesgruppen El. Utmärkelsen är en kvalitetssymbol för att uppmärksamma och hylla duktiga yrkesproffs.

Att bli nominerad är första steget till att vinna Årets Hantverkare 2020. Förutom att man måste vara ett välskött bolag vinner man genom att få flest röster.

Så nu hänger det på Er kära kunder!

Tycker du att vi förtjänar titeln inom el-branschens mest prestigefyllda pris som Årets Hantverkare 2020? Sprid då gärna detta och

Rösta på oss här!

Du kan rösta på oss ända fram till maj, två veckor innan Hantverkargalan.

Galan är en motvikt till den negativa publicitet som omger branschen i stort (med TV-program som Fuskbyggarna, Byggfällan osv.). Istället uppmärksammas de bästa hantverkarna som har yrkesheder och nöjda kunder. 

Ultra El har även tidigare varit nominerade till Årets Hantverkare 2015 och 2016 samt även 2019. Nu tycker vi att det är dags för oss att vinna!

Bidrag för att installera laddstation till elbilar

Vill du installera en laddstation till din elbil vid hemmet? Ultra El hjälper dig som både privatperson och företag med installationen av laddboxen. Kontakta oss för mer information!

 

Sedan 1 januari 2018 kan du som privatperson få bidrag för att installera en laddstation till din elbil vid din fastighet. Det är naturvårdsverket som fördelar bidraget. I och med detta är förhoppningen att få fler att byta till en miljövänligare transport. Bidraget täcker bland annat 50 procent av installationskostnaderna av el för laddboxen. Läs mer här

 

 

Ultra El firade 30-års jubileet i Gdansk, Polen.

Vi fick en fantastisk weekend i Gdansk och upplevde dess historia. Efter Andra Världskriget var staden helt sönderbombad. Man byggde sedan upp staden till dess ursprungliga utseende.Vi fick en guidad tur i staden av en trevlig student och han visade oss många lokala pubar. Vi åt gott och fick många bra stunder med vårt glada team.  

40838674_406626919869803_7147137451004264448_n-2

40828181_322685481829496_3104846328023220224_n-2

40818573_2664895683536147_2205207909673992192_n-2

40929149_981170618733871_6766592430771798016_n-2

41105503_1994637010828041_3971955192353521664_n-2

Ultra El firar 30 år som företag!

I år firar Ultra El 30 år!

 

 

Sedan 1988 har Ultra El arbetat för både stora och små företag och privatpersoner för att ge dem ett professionellt verktyg i framställandet av lösningar inom elinstallationer. Företaget startade som ett handelsbolag och verkade i sina första lokaler i Bromma, för att sedan ha flyttat till Sundbyberg och till där vi sitter idag – Traneberg/Bromma. Det dröjde inte länge innan vi kände medvind i företaget. Ultra El växte, vi har hanterat både små och stora projekt och idag är vi 11 anställda. 

 

Vi står under ständig utveckling och håller oss uppdaterade för att fortsätta vara en betydande aktör inom el-branchen. Det är mycket som tagit tekniken framåt. Vi ser fram emot de kommande åren där vi hoppas på lika goda relationer och nära samarbete med er som kunder som vi haft de senaste trettio åren, och vi är nyfikna på nya projekt och nya kunder som vi har framför oss. 

 

Vårt största mål är att fortsätta leda Ultra El i samma anda med så många nöjda kunder som vi haft under alla dessa år. Vi är enormt tacksamma för våra kunder och är mycket stolta över företagets bedrift och sammanhållningen vi har på företaget. 

 

 

Fullutbildad elektriker sökes

Är du engagerad, driven och villig att utvecklas? Vi är alltid öppna för att ta emot din ansökan!

 

Bli en del av vårt familjära team på Ultra El AB som fullutbildad elektriker.

 

Du ska ha minst 4 års erfarenhet av installationsarbete. Vi söker dig som vill arbeta både med service samt alla typer av elinstallationsjobb. Du ska gilla att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi har både stora och små projekt. Våra kunder är främst företag, myndigheter och kommersiella fastigheter men vi arbetar även mot privatpersoner. Vår verksamhet bedrivs främst i Storstockholm med omnejd. Det händer att vi även arbetar långväga. Vi har varit i både Norge och Finland och arbetat.

 

Övrigt ser vi att du har B-körkort samt har lätt att kommunicera med andra. Du ska vara lyhörd och noggrann, och trygg i dig själv. Det är av stor vikt att du behärskar det svenska språket.

 

Skicka din ansökan till ultrael@ultrael.se

 

Fullutbildad elektriker sökes | Ultra El AB

Viktigt att anlita elinstallatör som är behörig

Det gäller att passa sig för att anlita obehöriga elistallatörer för att undvika att råka ut för oplanerade extrautgifter. Eltekniktidningen Elinstallatören skrev nyss en artikel om ett par som anlitade en byggfirma för att installera golvvärme, men efter en besiktning visade det sig att bland annat jordade och ojordade uttag hade blandats, effektuttagen på en grupp i elcentralen var för högt och värmekabeln var inte mätt.

 

Obehöriga elinstallatörer ska polisanmälas. Läs mer om det här på Elistallatören genom att klicka här.

 

cables-close-up-computer-257736

Vi är med i kompetensutvecklingen Guldpengen

Kompetensutvecklingen Guldpengen | Ultra El AB

Vi strävar alltid efter att bli bättre.

 

För att kunna utvecklas, jobba smartare och mer effektivt krävs det att vi tar till oss de möjligheter som finns för att lära oss mer.

 

Kompetensutvecklingen Guldpengen

 

Vi är därför med i Eios kompetensutveckling Guldpengen som hjälper oss att utvecklas. För oss är det viktigt att nå bra resultat för att företaget ska kunna utvecklas framåt och för att våra medarbetare ska kunna utvecklas. När vi når våra mål blir våra kunder nöjdare.

 

Hitta inspiration till renoveringen

Det finns många snygga varianter av vägguttag. Vi hjälper dig att hitta inspiration till renoveringen! 

 

Genom ett samarbete med Elko kan vi nu erbjuda ett virituellt showroom på nätet för att få inspiration. Där finns möjlighet att titta runt bland teknik- och designprodukter från det allra senaste. På så sätt kan vi enkelt erbjuda produkter och lösningar som är utöver det vanliga. Vi vill kunna visa vilka olika valmöjligheter som finns så att man kan göra egna val för bästa resultat.

 

Hitta inspiration i vårt virituella showroom genom att klicka här.

 

Vi kan till exempel rekommendera de snygga ramarna till strömbrytare, dimmrar och vägguttag som går att få i skiffer, stål och glas i olika behandlingar. Små detaljer ger en lyxigare och tuffare helhet. Gå in och läs mer här. 

 

Inspiration till renoveringen | Ultra El AB

 

Inspiration till renoveringen | Ultra El AB

 

 

Ultra El AB nominerade till Årets Hantverkare ‏ 2016

 

Rösta gärna på Ultra El AB till årets el-företag i Årets Hantverkare 2016 genom att klicka här.

 

Galan är en motvikt till den negativa publicitet som omger branschen i stort (med TV-program som Fuskbyggarna, Byggfällan osv.) Galan väljer istället att uppmärksamma de bästa hantverkarna som har yrkesheder, och nöjda kunder.

 

Priset grundar sig på omröstning och företagets professionalism (välskött ekonomi, branschcertifieringar etc.) Hantverkargalan har till syfte att identifiera och hylla branschens bästa elektriker, målare, rörmokare och byggare.

 

  • Ni säkerställer att vi har värme, ljus och tak över våra huvuden.
  • Ni kommer när man ringer och ni löser våra akuta problem.
  • Ni har hyllats av era kunder och får nu svenska folkets uppmärksamhet.

 

Årets Hantverkare 2016 | Ultra El AB