Fullutbildad elektriker sökes

Är du engagerad, driven och villig att utvecklas?

 

Vi söker en fullutbildad elektriker till vårt familjära team på Ultra El AB.

 

Du ska ha minst 4 års erfarenhet av installationsarbete. Vi söker dig som vill arbeta både med service samt alla typer av elinstallationsjobb. Du ska gilla att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi har både stora och små projekt. Våra kunder är främst företag, myndigheter och kommersiella fastigheter men vi arbetar även mot privatpersoner. Vår verksamhet bedrivs främst i Storstockholm med omnejd. Det händer att vi även arbetar långväga. Vi har varit i både Norge och Finland och arbetat.

 

Övrigt ser vi att du har B-körkort samt har lätt att kommunicera med andra. Du ska vara lyhörd och noggrann, och trygg i dig själv. Det är av stor vikt att du behärskar det svenska språket.

 

Skicka din ansökan till ultrael@telia.com

 

Fullutbildad elektriker sökes | Ultra El AB

Viktigt att anlita elinstallatör som är behörig

Det gäller att passa sig för att anlita obehöriga elistallatörer för att undvika att råka ut för oplanerade extrautgifter. Eltekniktidningen Elinstallatören skrev nyss en artikel om ett par som anlitade en byggfirma för att installera golvvärme, men efter en besiktning visade det sig att bland annat jordade och ojordade uttag hade blandats, effektuttagen på en grupp i elcentralen var för högt och värmekabeln var inte mätt.

 

Obehöriga elinstallatörer ska polisanmälas. Läs mer om det här på Elistallatören genom att klicka här.

Vi är med i kompetensutvecklingen Guldpengen

Kompetensutvecklingen Guldpengen | Ultra El AB

Vi strävar alltid efter att bli bättre.

 

För att kunna utvecklas, jobba smartare och mer effektivt krävs det att vi tar till oss de möjligheter som finns för att lära oss mer.

 

Kompetensutvecklingen Guldpengen

 

Vi är därför med i Eios kompetensutveckling Guldpengen som hjälper oss att utvecklas. För oss är det viktigt att nå bra resultat för att företaget ska kunna utvecklas framåt och för att våra medarbetare ska kunna utvecklas. När vi når våra mål blir våra kunder nöjdare.

 

Hitta inspiration till renoveringen

Det finns många snygga varianter av vägguttag. Vi hjälper dig att hitta inspiration till renoveringen! 

 

Genom ett samarbete med Elko kan vi nu erbjuda ett virituellt showroom på nätet för att få inspiration. Där finns möjlighet att titta runt bland teknik- och designprodukter från det allra senaste. På så sätt kan vi enkelt erbjuda produkter och lösningar som är utöver det vanliga. Vi vill kunna visa vilka olika valmöjligheter som finns så att man kan göra egna val för bästa resultat.

 

Hitta inspiration i vårt virituella showroom genom att klicka här.

 

Vi kan till exempel rekommendera de snygga ramarna till strömbrytare, dimmrar och vägguttag som går att få i skiffer, stål och glas i olika behandlingar. Små detaljer ger en lyxigare och tuffare helhet. Gå in och läs mer här. 

 

Inspiration till renoveringen | Ultra El AB

 

Inspiration till renoveringen | Ultra El AB

 

 

Ultra El AB nominerade till Årets Hantverkare ‏ 2016

 

Rösta gärna på Ultra El AB till årets el-företag i Årets Hantverkare 2016 genom att klicka här.

 

Galan är en motvikt till den negativa publicitet som omger branschen i stort (med TV-program som Fuskbyggarna, Byggfällan osv.) Galan väljer istället att uppmärksamma de bästa hantverkarna som har yrkesheder, och nöjda kunder.

 

Priset grundar sig på omröstning och företagets professionalism (välskött ekonomi, branschcertifieringar etc.) Hantverkargalan har till syfte att identifiera och hylla branschens bästa elektriker, målare, rörmokare och byggare.

 

  • Ni säkerställer att vi har värme, ljus och tak över våra huvuden.
  • Ni kommer när man ringer och ni löser våra akuta problem.
  • Ni har hyllats av era kunder och får nu svenska folkets uppmärksamhet.

 

Årets Hantverkare 2016 | Ultra El AB

 

Ultra El AB har gett en gåva till Cancerfonden

I år valde vi på Ultra El AB att skänka en gåva till Cancerfonden som julklapp. Detta gjorde vi för att vi tycker att det är viktigt att stödja forskningen i cancer.

 

”1 av 3 får cancer. Men alla drabbas. För bredvid varje cancersjuk person finns familj och vänner, vars liv vänds upp och ned. Med mer pengar kan Cancerfonden se till att färre drabbas och fler blir friska.” Läs mer på Cancerfondens hemsida här. 

Ultra El AB gåva till Cancerfonden